Reunió Activitats extraescolars (Virtual)

Benvolgudes famílies.

Des de Lleureducat i l’Ampa MDÀngels portem treballant des del curs passat i tot l’estiu per poder proposar-vos noves activitats i espais de lleure per als vostres fills/es, ja que considerem que ara més que mai, hem de posar en valor el temps de lleure.

Donada la situació excepcional i d’incertesa en la que ens trobem, hem considerat oportú realitzar aquesta reunió virtual on us informarem de totes les activitats proposades per aquest curs i també donar resposta a dubtes que pugueu tenir.
Comentarem dinàmiques i funcionament de les diferents activitats, així com el protocol de seguretat i higiene que seguirem.

Aquest any, la realitzarem per l’aplicació de Zoom. Un cop acabada la presentació, al final de la reunió tindreu un torn de dubtes i preguntes, que intentarem resoldre entre els representants de Lleureducat i l’Ampa MDÀngels.

La reunió serà el dia 10 de Setembre a les 17:00 h. I la repetirem la semana vinent el dia 17-09-2020 a les 18:00 h. Per entrar-hi només caldrà que tingueu instal·lada l’aplicació Zoom ( https://zoom.us/es-es/meetings.html ) al vostre equip ( és gratuita ) i que enganxeu al buscador l’enllaç que us facilitem”.

LINK REUNIÓ- DIJOUS 10-09-2020 a les 17:00 h
https://zoom.us/j/91326673678?pwd=UEl5NUl2bXh5SEtyRHE4V1J1ZnZtZz09

LINK REUNIÓ DIJOUS 17-09-2020 a les 18:00 h
https://zoom.us/j/97614489536?pwd=RFZaTkEvYWNqeEhlbzFna05KemxMdz09

Atentament

Lleureducat-Educar Divertint i L’Ampa MDÀngels

Circulars, Esports , , , ,

Comments are closed.