Xerrada “Orienta’t en família”

El dimarts 26 de març a les 19 hores i a la sala Polivalent de l’edifici de Secundària, organitzem, juntament amb Diana Perea, una xerrada d’orientació que s’adreça a mares i pares d’alumnes d’educació secundària amb l’objectiu d’orientar-los en el procés d’acompanyament dels seus fills i filles en la tria d’itinerari educatiu i professional.

Parlarem dels aspectes que cal tenir en compte a l’hora de realitzar la tria d’itinerari formatiu i com escoltar i dialogar amb els nostres fills i filles per ajudar-los a identificar les seves motivacions, capacitats, habilitats, interessos…

La Diana ens ha fet arribar un document amb tota una sèrie de contactes on podreu trobar més informació. El podeu descarregar des d’aquí:

Llistat recursos orientació online i presencials

Per poder assistir a la xerrada només us heu d’inscriure per mitjà del formulari que trobareu aquí:

ACTIVITAT EXCLUSIVA PER A MARES I PARES SOCIS

Activitats, Xerrades , ,

Comments are closed.