Xerrades 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Us presentem el calendari previst de les xerrades per a pares, mares i famílies per aquest curs:

24/10/2019 – Josep Benet i Vilà – L’educació en una societat incerta – Pares d’infantil i primària – Doctor en psicologia i professor jubilat de la Blanquerna. Conjunt de reflexions sobre quines eines poden utilitzar els pares en l’educació dels seus fills, mitjançant la presentació del seu llibre ‘Papás, es para vosotros’.

11/12/2019 – Mossos d’Esquadra – Internet segura – Pares de tots els cursos – Com ajudar als nens i als joves a utilitzar internet i les xarxes socials amb seguretat.

22/01/2020 – Jesús Yanes Parra – Intel·ligència emocional – Pares de tots els cursos – Psicòleg i terapeuta emocional. Comprendre i gestionar emocions, per millorar la qualitat de vida i tenir millors relacions amb els altres, respectuoses i compressives.

03/03/2020 – Fundación Alcohol y sociedad – Alcohol i adolescència – Pares d’ESO i Batxillerat – El treball educatiu de les famílies és fonamental per prevenir el consum indegut d’alcohol; ens facilitaran eines per educar-hi als nostres fills.

17/04/2020 – Parc de Bombers de la Vall d‘Hebron – Prevenció i autoprotecció Famílies a partir de 3r de primària – Consells de prevenció i actuació en cas d’incendi, i informacions útils i practiques per evitar-ne les possibles conseqüències negatives. Eines, vehicles i parcs de la ciutat.

15/05/2020 – Parc de Bombers de la Vall d‘Hebron – Coneguem els bombers – Famílies fins 2n de primària – Ens mostraran l’ofici de bomber, les eines, els vehicles i els parcs de la ciutat. També consells elementals de prevenció i autoprotecció i el taller pràctic de com actuar davant un incendi a la cuina.

 

Les Xerrades sempre seran a la Sala Polivalent de l’edifici de secundaria a les 19:00h.

Visites parc de bombers: ens trobarem a les 18:00h a c/Coll i Alentorn, 1-5 08035 BCN.

 

Si no hi ha un mínim d’inscrits es podran anul·lar les xerrades.

Les dates anunciades son subjectes de patir modificacions.

 

ACTIVITATS EXCLUSIVES PER A SOCIS

Activitats, Educació, Sortides, Xerrades

Comments are closed.